Supporterstoernooi SHTV

SHTV 1 gaat als kampioen van de HSB na een afwezigheid van enkele seizoenen weer landelijk spelen. SHTV wil het extra aantrekkelijk maken voor supporters om het team (in stilte) aan te moedigen. Bij wijze van experiment zal er in de middaguren parallel een snelschaaktoernooi voor de supporters worden georganiseerd. Het toernooi staat niet alleen open voor clubgenoten, maar ook voor schaakliefhebbers van buiten SHTV.

Op zaterdag 27 september a.s. is de eerste KNSB-ronde en dan speelt SHTV 1 thuis tegen Krimpen aan den IJssel 1. Toevallig wordt tegelijkertijd ook de wedstrijd SHTV A1 tegen Spijkenisse A2 gespeeld, een wedstrijd uit de promotieklasse van de landelijke jeugdclubcompetitie.

Het snelschaaktoernooi zal van 14.00 tot ca. 16.00 uur worden gehouden. Deelname is gratis, er zijn enkele bescheiden prijsjes in de vorm van consumptiebonnen die direct inwisselbaar zijn. Het gaat vooral om de gezelligheid, zonder daarbij de officiële KNSB-wedstrijden te storen uiteraard.

Er wordt overigens niet gespeeld in de reguliere speellocatie van SHTV (Bosbeskapel), maar in het SBS Denksportcentrum aan de Kerketuinenweg 2. Deze locatie is ook bekend door het Haags Weekendtoernooi.

Bij voorkeur graag uiterlijk vrijdag a.s. aanmelden bij Geurt Jan van der Meiden via wl-extern@schaakcombinatiehtv.nl of anders op zaterdag aan de zaal om uiterlijk 13.45 uur, daarna wordt de indeling opgemaakt. Het aantal ronden en het speeltempo is afhankelijk van het aantal deelnemers.