Schaakcaroussel en prijsuitreiking sluit jeugdschaakseizoen af

afbeelding van Olav

Donderdag 28 juni was de slotavond van het jeugd schaakseizoen 2017-2018. Het experiment met de schaakcaroussel van 14-6 was goed bevallen dus mochten de kinderen weer lekker zelf aan de gang. Deze avond was het spelletjeslokaal goed in trek. Rik en Ton hadden voor diverse spellen gezorgd, waaronder raindropchess, munten schaak en zelfs stratego. Ook doorgeefschaak, simultaan tegen Thomas en Robin en meestervlaggen waren populair.

Toen om 19.15 de prijsuitreiking werd aangekondigd, werd ook hier en daar aaah en jammer geroepen, niet wetende dat Olav voor iedereen een prijs en wat lekkers had geregeld.

Er werd afscheid genomen van Andreea en Max die nog een shtv- shirt kregen. Ook aan de jeugdleiders die volgend seizoen wel doorgaan was gedacht, want geen schaakclub zonder de inzet van trainers en begeleiders. De prijswinnaars van de 4 klassen (zie eindstand interne competitie--jeugd) kregen een beker. Robin kreeg de wisselbeker van de clubkampioen!

Bij het weggaan kregen alle jeugdleden een medaille (en een ijsje!) omdat de jeugdleiders er trots op zijn dat iedereen weer beter is geworden dan aan het begin van het seizoen.

Fijne vakantie allemaal en tot donderdag 6 september!

Namens alle jeugdleiders